Ramin konditorialle leivoskilpailun voitto!

Ramin konditorian Lakritsi-kahvi -leivos ykkössijalle Kouvolan leivoskilpailussa

Makujen Polku -tapahtumassa valittiin Kouvolassa lauantaina 20.4. paras Kouvola-leivos. Tuomareiden valitsemana Ramin konditorian Lakritsa-kahvi -kierresuukko sai kilpailun ykkössijan.

Leivoksessa maistuu Kouvolan tunnetut ja laadukkaat paikalliset tuotteet; Kouvolan lakritsi sekä Kapu Roasteryn kahvi. Nämä kaksi paikallista laatutuotetta täydentävät toisiaan leivoksen päämakuina. Kun oli aika valita täydelliset raaka-aineet uuteen leivokseemme, meillä oli vain yksi asia mielessämme: halusimme tuoda esiin Kouvolan makujen parhaan puolen. Pitkien harkintojen jälkeen valitsimme Kouvolan lakritsin ja Kapu Roasteryn kahvin kahden pääraaka-aineemme joukkoon.

Kouvolan lakritsin valinta ei ollut vaikea. Sen ainutlaatuinen maku ja korkea laatu oat tehneet siitä paitsi paikalllisten suosikin myös yhden kaupungin tunnetuimmista brändeistä. Halusimme kunnioittaa kaupunkimme perinteitä ja tuoda esiin sen ylpeydenaiheita ja Kouvolan lakritsi oli juuri sitä mitä tarvitsimme.

Kahvin osalta halusimme löytää paikallisen paahdon, joka täydentäisi täydellisesti lakritsin maun. Kapu Roasteryn kahvi nousi nopeasti ykkösvalinnaksi. Paitsi että se on korkealaatuista kahvia, se on myös valmistettu rakkaudella ja intohimolla Kouvolassa. Oli selvää, että se olisi täydellinen kumppani Lakritsi-kahvi kierresuukolle.

Näiden kahden paikallisen laatutuotteen yhdistäminen ei ollut päätös vain raaka-aineista; se päätös kunnioittaa Kouvolan kaupunkia ja sen makujen monimuotoisuutta. Lakritsi-kahvi kierresuukko on enemmän kuin leivos; se on rakkaudenosoitus Kouvolalle ja sen herkullisille aarteille.

Tätä ihanaa uutuusleivosta saatavana tällä hetkellä ainoastaan Rami Manskin (Kauppalankatu 4) valikoimasta Kouvolassa rajoitetun erän verran.

Kiinnostavatko myös nämä?

Tapahtuma

Herkut äitienpäivään

Ramin konditorian kakku äidille

Lue lisää

Häät Rami Sammonkadulla Mikkelissä

Tunnelmallisen tyylikkäät juhlatilat isommallekin juhlaväelle

Lue lisää

Intiimit hääjuhlat Rami Mikonkadulla

Tunnelmalliset ja intiimit häät

Lue lisää